Sipoonkorpi Trail sunnuntaina 19.9. 2021 klo 11.00, 11.15 ja 11.30

Sipoonkorpi Trail -polkujuoksutapahtuma 

Lauantaina 28.5.2016 klo 9.15 ja klo 12.15 Vantaan Kuusijärvellä

Tervetuloa pääkaupunkiseudun polkujuoksuparatiisiin Sipoonkorpeen! Seuraa tapahtuman uutisointia Facebook sivullamme facebook.com/sipoonkorpitrail

Ilmoittautumislomakkeeseen Lomake


Ilmoittautuminen: 
Linkistä ilmoittautumaan (Sipoonkorpi Trail)
Sipoonkorpi Trail normaalihintainen ilmoittautuminen on auki vielä ainakin toukokuun loppuun sunnuntain 19.9.2021 tapahtumaan.Ilmoittautumisen ehdoista:

Ilmoittautumisen voi siirtää loukkaantumis- ja sairastumistapauksissa toiseen ajankohtaan tai toiselle juoksijalle. Osallistumisoikeuden voi siirtää seuraavan vuoden Sipoonkorpi Trail -tapahtumiin. 


Ilmoittautumalla sitoudut loukkaantumisriskeihin. Vapautat myös järjestäjän korvausvelvollisuudesta tapaturman sattuessa. PR-Sec Oy:n ensiapuhenkilöstöä on paikalla ja hätätilanteissa sovelletaan pelastussuunnitelmaa.


Yrityksille:

Yritykset ja ryhmät voivat ilmoittautua lähettämällä laskutustiedot ja juoksijoiden nimet ja tiimien kokoonpanot sähköpostilla osoitteeseen sipoonkorpitrail@gmail.com.


Järjestäjät:

Polkujuoksutapahtuman järjestää Parkrun Finland Ry. Yhteydenotot ensisijassa sähköpostitse sipoonkorpitrail@gmail.com. Yhdistyksen puheenjohtajan yhteystiedot: Pj. T. Louhisola - 040- 5625444