Sipoonkorpi Trail jälleen syksyllä 19.9. 2020 klo 11.00

Sipoonkorpi Trail -polkujuoksutapahtuma 

Lauantaina 28.5.2016 klo 9.15 ja klo 12.15 Vantaan Kuusijärvellä

Sipoonkorpi Trail juostaan 2.5.2020


30km reitti sopii kokeneille polkujuoksijoille.
21km reitti sopii kokeineille polkujuoksijoille ja seikkailuhenkisille. 
10km reitti on sopiva haaste polkujuoksuharrastusta aloitteleville.

Reitti kulkee paikoin mäkisessä maastossa ja vaihtelevilla poluilla. Yhteislähtö tapahtuu Kuusijärven rannalla lauantaina.
Lähdöt: 
10km, 21km ja 30km reiteille yhteislähtö  klo 11.00.

Reitti on viitoitettu. Maaliin saavutaan samaan paikkaan. 

Reitillä on huoltoa varten juomaa noin 4-6km välein. Tuloslista julkaistaan netissä. Juoksun jälkeen Kuusijärven sähkösaunat ovat osallistujien käytössä. Cafe Kuusijärven palvelut ovat juoksijoiden käytettävissä. Saatavilla on lounas ja juomaa edulliseen hintaan. Savusaunalippuja saa ostaa kahvilasta.

Kisa-aamu:
Kisatoimisto aukeaa kilpailuaamuna noin kaksi tuntia ennen ensimmäistä lähtöä. Rintanumeron voi noutaa toimistosta. Jos nimesi on lähtölistalla, voit noutaa materiaalit itse, jos materiaali ei löydy tai nimi ei ole listalla, niin voit hoitaa muutokset infossa Cafe Kuusijärvelle johtavan kävelytien varressa sijaitsevassa rakennuksessa lähellä hiihtoreitin alittavaa puusiltaa.  Lähtölistat löytyvät myös Kuusijärven pysäköintialueen ja päärakennuksen välissä olevan ruskean mökin edestä. Seuraa opasteita - kisatoimisto on heti puusillan alta tultaessa oikealla.

Materiaalien outo tapahtuu suurelta osin itsepalveluna - tarvitset ajanottoa varten sirullisen rintanumeron sekä hakaneulat. Rintanumerot kerätään maalissa laatikkoon itsepalveluna. Jokaiselle osallistujalle on myös tulostettu reittikartta. 
Lähtönumero kannattaa katsoa valmiiksi lähtölistasta tai Finnresults sivuilta. Materiaalit löydät ryhmiteltynä matkakohtaisesti 10/21/30 ja numerojärjestyksessä. 

Rintanumerosi selviää lähtölistasta. Aakkoselliset listat on tulostettuna ja löytyvät www.finnresults.fi sivuilla.

Rintanumeron kaksi ensimmäistä numeroa kertoo juoksijan matkan. Esim. 30550 juoksee 30km ja numero 10140 juoksee 10km.  (muutokset: sipoonkorpitrail@gmail.com tai lauantaina muutos kirjallisesti paperilomakkeella kisatoimistossa.) 

Otathan mukaan myös matkapuhelimen vesitiiviisti pakattuna. Loukkaantumisen sattuessa voit soittaa tilanteen mukaan kilpailunjohtajalle 040-5625444, taksiin tai hätänumeroon - juomapisteillä on järjestäjiä, jotka auttavat tarvittaessa.
Ensiapu on rannan puolella PR-Sec yrityksen taholta ambulanssi on paikalla. Auto on sijoittunut Cafe Kuusijärven länsipuolelle lähtösuoran varteen, tarvittaessa ensiavulle avataan tilaa rakennuksen alakerrassa lähellä lähtöä/maalia.

Tulokset:

2020:


2019:

www.finnresults.fi

Lähtölistat:

www.finnresults.fi


Reittikartta:
Sipoonkorpi Trail -reittikartan pohjana käytetään MML -latauspalvelun aineistoa. Muunmuassa Jukolan viestin karttoja tehnyt O-Mapper.com tuottaa tapahtuman osallistujille jaettavan reittikartan. Kartta julkaistaan perjantaina täällä ja facebookissa facebook.com/sipoonkorpitrail.