21.9. 2019 klo 11.00 ja 11.30 Vantaan Kuusijärvellä
(Kevään Sipoonkorpi Trail peruttu. Epävirallinen yhteislenkki la 20.4. ja su 21.4 klo 11.00 Kuusijärvellä.)

Syys Sipoonkorpi Trail -polkujuoksutapahtuma 

Lauantaina 28.5.2016 klo 9.15 ja klo 12.15 Vantaan Kuusijärvellä

Syys Sipoonkorpi Trail juostaan 30.9.2018


30km reitti sopii kokeneille polkujuoksijoille.
21km reitti sopii kokeineille polkujuoksijoille ja seikkailuhenkisille. 
10km reitti on sopiva haaste polkujuoksuharrastusta aloitteleville.

Reitti kulkee paikoin mäkisessä maastossa ja vaihtelevilla poluilla. Yhteislähtö tapahtuu Kuusijärven rannalla lauantaina.
Lähdöt: 
21km ja 30km reiteille yhteislähtö  klo 11.00 ja 
10km reitille klo 11.30. 

Reitti on viitoitettu. Maaliin saavutaan samaan paikkaan. 

Reitillä on huoltoa varten juomaa noin 4-6km välein. Tuloslista julkaistaan netissä. Juoksun jälkeen Kuusijärven sähkösaunat ovat osallistujien käytössä. Cafe Kuusijärven palvelut ovat juoksijoiden käytettävissä. Saatavilla on lounas ja juomaa edulliseen hintaan. Savusaunalippuja saa ostaa kahvilasta.

Kisa-aamu:
Kisatoimisto aukeaa kilpailuaamuna noin kaksi tuntia ennen ensimmäistä lähtöä. Rintanumeron voi noutaa toimistosta. Jos nimesi on lähtölistalla, voit noutaa materiaalit itse, jos materiaali ei löydy tai nimi ei ole listalla, niin voit hoitaa muutokset infossa. 

Kuusijärven pysäköintialueen ja päärakennuksen välissä on mökki, jonka ympäristössä (ulkona tai sisällä kelistä riippuen) kisatoimisto sijaitsee. Seuraa opasteita - kisatoimisto on heti puusillan alta tultaessa oikealla.

Materiaalien outo tapahtuu suurelta osin itsepalveluna - tarvitset ajanottoa varten sirullisen rintanumeron sekä hakaneulat. Rintanumerot kerätään maalissa laatikkoon itsepalveluna.

Jokaiselle osallistujalle on myös reittikartta. Materiaalit löydät ryhmiteltynä matkakohtaisesti 10/21/30 ja numerojärjestyksessä. 

Rintanumerosi selviää lähtölistasta. Aakkoselliset listat ovat Finnresultsin sivuilla.
Tarkasta, että ajanottosirusi numero vastaa rintanumeron viimeisiä numeroita. 

Rintanumeron kaksi ensimmäistä numeroa kertoo juoksijan matkan. Esim. 30550 juoksee 30km ja numero 10140 juoksee 10km.  (muutokset: sipoonkorpitrail@gmail.com tai lauantaina paperilomakkeella kisatoimistossa.) 

Otathan mukaan myös matkapuhelimen vesitiiviisti pakattuna. Loukkaantumisen sattuessa voit soittaa tilanteen mukaan kilpailunjohtajalle 040-5625444, taksiin tai hätänumeroon - juomapisteillä on järjestäjiä, jotka auttavat tarvittaessa.
Ensiapu on rannan puolella Cafe Kuusijärven parvekkeen alla, rakennuksen alakerrassa lähellä lähtöä/maalia.

Tulokset:

www.finnresults.fi

Lähtölistat:

www.finnresults.fi


Reittikartta:
Sipoonkorpi Trail -reittikartan pohjana käytetään MML -latauspalvelun aineistoa. Muunmuassa Jukolan viestin karttoja tehnyt O-Mapper.com tuottaa tapahtuman osallistujille jaettavan reittikartan. Kartta julkaistaan perjantaina täällä ja facebookissa facebook.com/sipoonkorpitrail.